Copyright © 2014 - 2021 by "Graafs Kazemattenmuseum" ·  All Rights reserved
Contact:
Mars en Wythdijk
Grave
Postadres:
Graafs Kazematten Museum
p/a St.Elisabethstraat 10 A (De Hampoort)
5361 HK Grave
De Facebookpagina van het Graafs Kazemattenmuseum. Het laatste nieuws, verhalen van vroeger en nu.
Onze grote broer, het Graafs Museum. De geschiedenis van stad en streek wordt zowel aantrekkelijk gepresenteerd als overgedragen in de vorm van lezingen, bijeenkomsten en andere manifestaties.
De geschiedenis van de in de dertiger jaren van de twintigste eeuw gebouwde kazematten op de westelijke Maasoever tussen Katwijk en Oeffelt
Met mijn individuele coaching wil ik zo veel mensen als mogelijk helpen tijdens hun levensreis.
Ik help je graag met herkennen, loslaten, keuzes, omdenken, mindful zijn en willen, net dat stukje extra uit jezelf of je team te halen.
Een scherpe analyse van de opdracht wordt door ons verwerkt in een grafisch product. Dat kan een huisstijl, boek, jaarverslag, digitaal of een ruimtelijk object zijn.
MARS is een multiperiode reenactment vereniging. Dat wil zeggen dat de vereniging opgedeeld is in zogenaamde werkgroepen die elk een periode uit de geschiedenis tot leven brengen.
Informatie en achtergrond over de uitbeelding van het 17th Armoured Engineer Battalion. Uitleg over de rol van de Armored Engineers in het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog, de capaciteiten, de organisatiestructuur en de essentiële personeels- en uitrustingsvereisten van de missie voor deze eenheid.
Grateful Generation Tours is een initiatief dat 10 mei 2015 van start is gegaan. Als enige in Groesbeek rijden we met geïnteresseerden in operatie Market Garden in een Willys MB Jeep naar historische plekken in Groesbeek en omgeving (gemeente Berg en Dal).
Welkom in Escharen,

In het digitaal plakboek van het  'Esters Heem'  In 1997 verscheen het boekwerk: 'Escharen terug in de tijd', in het kader van de actie "Werk aan de kerk". Dit naslagwerk beschrijft gedetailleerd de geschiedenis van het dorp Escharen. Op deze website wordt hier regelmatig naar verwezen en deze katernen kunt u hier tevens downloaden.
Christer Bergström, geb. 1958, geniet een internationale reputatie als een ervaren expert in de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft meer dan twintig veelgeprezen boeken over dit onderwerp gepubliceerd
Popular Patch is your source for military patches and military unit patches. Many of our patches are hard to find WWII and Vietnam War military insignias.  Our customers are often surprised to find their specific unit, ship, squadron, or station patches going all the way back to WWI.
75 personal life changing
war stories
Zoals u uit onze naam kunt opmaken, verhuren wij uniformen voor film, theater en de reclamewereld. De projecten die wij doen zijn vooral maatwerk. Kijk gerust even rond op onze site voor een impressie, maar aarzel niet contact met ons op te nemen als u een vraag heeft.